n30 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Jutro wybieram się do Wisły i nie mam pojęcia gdzie można tam pójść. Moim punktem wyjściowym będzie samo centrum. Są tam ciekawe szlaki w pobliżu lub inne ciekawe miejsca? Jest możliwość szybkiego przejścia pieszo do Czech? Niestety mój czas w Wiśle jest ograniczony - tylko 10 h oraz mobilność - w grę wchodzi tylko PKS i inne miejskie środki transportu. Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez n30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 google mowi http://www.wisla.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Generalnie to nic w tej Wisle nie ma, ot wieś jak kazda inna, tylko nieco bardziej popularna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 odwiedź dom Małysza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 odwiedź dom Małysza! :lol: A coś jeszcze ciekawszego? Pół śląska tam na wczasy jeździ to chyba musi być tam coś ciekawego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Na Malinkę idź! :D Szlaki ładne w Wiśle są, o ile dobrze pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To prawda, we Wiśle w sumie wiele do roboty nie ma. Ot, iść na ryneczek na piwko/golonko, z dzieckiem na karuzele i do domu. Na kilka dni bym tam nie pojechał. Oczywiście jeżeli mówimy o samym mieście to na jeden dzień bo szlaki w Beskidach to są i to konkretnie piękne i to na kilka dni intensywnego chodzenia - Równica, Babia Góra, Czantoria, Skrzyczne w Szczyrku. Za młodu się jeździło ze szkoły na rajdy to z 50km po nich zrobiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Odkryłem coś nowego w Wiśle :cool: W malince można wjechać na skocznie narciarską i stanąć nad belką startową. Nawet niezły widok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Odkryłem coś nowego w Wiśle :cool: W malince można wjechać na skocznie narciarską i stanąć nad belką startową. Nawet niezły widok. Normalnie globtroter i discoverer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Biadolicie. Byłem 4 dni i się nie nudziłem. Lizałeś Małysza z czekolady? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Biadolicie. Byłem 4 dni i się nie nudziłem. Lizałeś Małysza z czekolady? ;] A gdzie jest ten Małysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 W samej wiśle to nic specjalnie ciekawego nie ma, możesz obejrzeć rynek, skocznię, starą skocznię, zaporę na rzece (nawet fajna, ale malutka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) A gdzie jest ten Małysz? W domu zdrojowym. A i muzeum Małysza godne odwiedzenia. Ugina się od nagród. Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) Którędy najlepiej do Czech można się dostać na nogach albo PKS-em? Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez n30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...