Gosu Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 W temacie o chłodzeniku nikt mi nie odpowiedział a bardzo zależy mi na czasie, proszę o pomoc. Arctic Cooling Accelero Twin Turbo http://www.allegro.pl/item707982874_arctic...ler_na_vga.html Czy jest do dobry wybór?Wydaje mi się ze tak natomiast chciałbym poznać opinię kogoś kto ma to chłodzenie najlepiej również na HD 4870, jak się sprawuje i czy miał jakie kolwiek problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Accelero się spisze. Taniej Ci wyjdzie używane Accelero S1 rev.2, które jest kompatybilne i do tego jakiś cichy wentylek 120mm albo tańszy @5-7V. Miałem S1 rev.2 na Radku 4870 i spisywał się przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 NIe zalezy mi na tym zeby było taniej, chyba że to kwestia 100 zł :) Chodzi mi o wydajnośc i grafę chcę też kręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 S1+12 wentyl>scytche musashi>AC TT Nie mam pojęcia jak wygląda sytuacja S1 z radiatorami na sekcje zasilania. Osobiście brałbym musashiego, wysoka jakość wykonania i wydajność, jest też cichszy od TT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Dzięki wezme Musashi :-) Nałożyć na rdzeń pastę od Musashi czy lepiej Arctic Silver?Bo mam jeszcze. Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...