Scissorhands Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Czy to się razem zmieści? Kości pamięci są wysokie, radiator spory a na płycie banki pamięci sa bardzo blisko podstawki. MSI 790FX-GD70 [AM3] Patriot 4GB DDR3 1600 PGS AMD LLK CL7 Dual (2 x 2GB) Scythe Mugen II Wymiary wentylatora SxGxW 120 x 120 x 25 mm Wymiary radiatora SxGxW 130 x 100 x 158 mm A jeśli się nie zmieści to może polecicie inne kości pamięci? Te znalazłem "na szybko". Ewentualnie inne chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo900 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Może być bardzo kiepsko... ;p ostatnio montowałem mugena 2 na p5q pro. to pamięci musiałem włożyć w prawe banki bo w pierwszy by już nie wszedł ;P a tam pamieci są dalej od podstawki. Jak problem wyeliminowac? kup intela ! :) xD Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez kamilo900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Chyba nie poto kupił AMD by Intela kupić.... EDIT: Może Karakorum Pentagrama? Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez R4KET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 jest też mozliwość ucięcia radiatorów z pamieci;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scissorhands Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No ja jeszcze tego nie kupiłem, najpierw pytam i jak się nie zmieści to nie kupię ;) Niższa pamięć bez radiatorów zmieści się pod ten radiator CPU? Chyba nie co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ale masz już to mobo? Bo jeżeli nie to daj sobie z nim spokój. Po co Ci takie straszydło? Potrzebujesz aż tyle PCIe*16 czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Na foto widac miejsce miedzy mugenem a pamięciami, config jak w podpisie. Wiatrak mozna przesunac w gore , az do momentu zetkniecia sie blaszek ze spinka wentyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...