Brydz0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam, mam problem z uruchomieniem dwóch portów USB które mam z przodu obudowy. Próbowałem różnych kombinacji, ale nie wiem co znaczą niektóre skróty, i wydaje mi się jakby czegoś brakowało... tak czy inaczej zamieszczam zdjęcie kabelków i strony z manuala. Mobo to Gigabyte GA-G31M-S2L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) + = 5V - = GND PORT + = USB DX + PORT - = USB DX - Oczywiście jeden port = 4 odpowiednie przewody. EDIT: Wizualnie to będzie tak 7 5 3 1 czarny zielony biały czerwony czarny zielony biały czerwony 8 6 4 2 Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Podłączaj ostrożnie, bo ja sobie tak mobo uwaliłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydz0 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dj_AnT, wielkie dzięki, działa bezproblemowo :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...