marconii2002 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ostatnio po windowsem xp karta zaczeła mi szwankować. Mianowicie jak uruchomie windowsa to karta działa dobrze, ale po okresie jak jej nie używam czyli nie oglądam filów to jak klikne dwa razy na surround mixer w trayu to dostaje komunikat "Unable to detect any SoundBlaster series of soundcards. The application will exit." Jak dostane ten komunikat to dźwięki systemowe windows działają ale dźwiękiw filmach już nie, muszę w tedy uruchomić ponownie windows by dźwięk w filmach powrócił. Przywróciłem obrazy partycji z dysku ale nadal jest to samo. Reinstalowałe sterowniki na Audigy SupportPack ale to też nie pomogło. Co się dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 karta zdycha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marconii2002 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Niewiem, pod Windows 7 tych problemów nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 spróbuj tego http://forums.creative.com/creativelabs/bo...hread.id=144641 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marconii2002 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Spróbowałem, nie pomogło. Instalowałem windowsa na czysto niestety nadal to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 z audigy 2 ci nie pomogę bo nie mam ale sprawdzić możesz KX'y przynajmniej będziesz wiedział czy karta działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marconii2002 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Przetestowałem KX'y niestety nadal to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 no to w takim wypadku karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...