narciarz Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam. Pytanie chyba bardziej w kwestii estetycznej niż technicznej. Planuje kupić wąż Faser 10/13 do złączek Faser z tym, że mam problem jaki kolor kupić. Wcześniej miałem DFI LP UT P35 i w układzie miałem przeźroczysty wąż oraz płyn Faser Acid Green UV ale ten kolor mi się przejadł i nie wiem, co teraz kupić. Zastanawiam się nad wężem Faser 10/13 clear UV i do tego płyn Feser Orange lub Yellow. Płyta jest zielona UV jak wiecie i ma kilka drobiazgów zółtych UV. Chyba, że może coś innego ? Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez narciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Problem w tym że żółty płyn może wyglądać nieciekawie ... najlepiej komponować się bedzie zielony pozostaje jeszcze czarny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Problem w tym że żółty płyn może wyglądać nieciekawie ... najlepiej komponować się bedzie zielony pozostaje jeszcze czarny :D Ciekawe, co by wyszło z połączenia węża Feser Tube - 10/13 Clear UV z płynem Feser One 1L UV Yellow. Pod wpływem UV może by wyszedł jakiś fajny zielony (połączenie niebieskiego węża i żółtego płynu) :rolleyes: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 nie dowiesz się jak nie spróbujesz ale prawdopodobne by było że kolor płyny nie przedostał by się przez świecący wężyk.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...