Wajcha Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Witam!!!! Mam dwa systemy operacyjne. Postanowilem ten starszy troszke zupgradeowac. To tez wszedlem na stronie windows Update i zaczalem sciagac servicepacka no i wszystko pieknie komp mowi ze musis sie zrestartowac no to ja OK. I uruchamiam znowu i ........ Explorer - program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie. Jesli prbolem bedzie sie powtarzal skontaktuj sie ze sprzedawca :roll: Czyli komunikat ktory wszyscy lubimy. Ehh moze mi to ktos jakos racjonalnie wytlumaczyc. P.S. Jutro mam mature :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Skąd ty wziąłeś service packa do Win 98. Czegoś takiego nie ma !!! Niektóre poprawki do win 98 walą system wiec czesto lepiej działa bez nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jak wchodzisz na windows update to mozesz sobie wybrac skladniki do zainstalowania. Wsrod nich jest service pack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Dobra jest, ale doczytaj sobie dokładniej. Jak znajdzie ci wszystkie poprawki to z lewej strony pisze "aktualizacje krytyczne i pakiety service pack" oraz nizej "Windows 98 and Windows 98 second edition". Z tego pierwszego do Win 98 są tylko aktualizacje krytyczne bo do tego systemu nie ma service packów, na liscie wszystkich znalezionych znajdziesz service packa ale tylko do internet explorera. Jak bys miał service packa do całego systemu to by był dostępny jeden plik ze wszystkimi aktualizacjami a są tylko pojedyńcze aktualizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A service pack do explorera pewnie nie był polski. Raz przez pomyłkę zainstalowałem sp1 eng (źle kliknąłem linka) i właśnie ten komunikat otrzymałem. Odinstaluj sp1 z explorera, bez kombinacji się nie obejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...