Skocz do zawartości
Wajcha

Service Pack zawalil mi Windzie 98

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!!

Mam dwa systemy operacyjne. Postanowilem ten starszy troszke zupgradeowac. To tez wszedlem na stronie windows Update i zaczalem sciagac servicepacka no i wszystko pieknie komp mowi ze musis sie zrestartowac no to ja OK. I uruchamiam znowu i ........

Explorer - program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie. Jesli prbolem bedzie sie powtarzal skontaktuj sie ze sprzedawca :roll:

Czyli komunikat ktory wszyscy lubimy. Ehh moze mi to ktos jakos racjonalnie wytlumaczyc.

P.S. Jutro mam mature :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra jest, ale doczytaj sobie dokładniej. Jak znajdzie ci wszystkie poprawki to z lewej strony pisze "aktualizacje krytyczne i pakiety service pack" oraz nizej "Windows 98 and Windows 98 second edition". Z tego pierwszego do Win 98 są tylko aktualizacje krytyczne bo do tego systemu nie ma service packów, na liscie wszystkich znalezionych znajdziesz service packa ale tylko do internet explorera. Jak bys miał service packa do całego systemu to by był dostępny jeden plik ze wszystkimi aktualizacjami a są tylko pojedyńcze aktualizacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A service pack do explorera pewnie nie był polski. Raz przez pomyłkę zainstalowałem sp1 eng (źle kliknąłem linka) i właśnie ten komunikat otrzymałem. Odinstaluj sp1 z explorera, bez kombinacji się nie obejdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi