Skocz do zawartości
exsta

Problem Z Grami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Moim dzisiejszym problemem związanym z komputerem jest pojawianie się roznych kreseczek prostokątów na ekranie ... Chodzi mi o to iż kiedy gram w pewnym momencie komputer się zawiesza i cały monitor jest np. w kreseczkach a w tle jest brązowy.... Napisałem o tym na innych forach lecz nikt nie dal mi odpowiedzi na to pytanie... Raz pewna osoba napisała mi że moja karta graficzna jest uszkodzona(radeon hd4870 512mb). Następnie dowiedziałem się iż mogę mieć stare sterowniki, lecz nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich do mojej karty graficznej ... Prosiłbym was o pomoc w związku z tym problemem... Czekam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Manufacturer:

RODEON

Processor:

INTEL Core 2 dou E8400 6 MB LGA775,6MB,3GHz,FSB-1333MHz

Memory:

DDR 2 3048 PC 800 GOOD RAM CL 5 PC2-6400

Hard Drive:

700GB

Video Card:

rodeon HD4870 512mb

Monitor:

LG FLATRON W1952TQ

Operating System:

windows xp PROFESSIONAL sp3

Motherboard:

GIGABYTE GA-EP45-DS3R CossFireX p45,DunalDDR2-1200,SATA2,RAID,ATX

Stichus i tu mam problem ... Wchodziłem na tą stronke jednak nie ma tu sterowników do RADEON HD4870 i mam dylemat co sciagnąc ...

Edytowane przez exsta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stichus i tu mam problem ... Wchodziłem na tą stronke jednak nie ma tu sterowników do RADEON HD4870 i mam dylemat co sciagnąc ...

Co za glupoty opowiadasz.

Wejdz na link który ci dal stichus.

Klikasz tak:

Windows XP Proffesional/Home =>>>> RADEON =>>> RADEON HD 4800 Series. Klikasz GO

Masz do wyboru same stery albo stery+cytalysty.

Sciagasz co wolisz. Najlepiej ten pierwszy link ze stronki czyli Stery+CCC (37.6mb)

to tyle. Prosciej sie nie da tego napisac

Edytowane przez TheNaturaT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zasilacz jest dupny. Myślę, że markowe 350-400W byłoby lepsze. Ten zasilacz lata na świecie po 60$ czyli jakieś 180pln. Zapłaciłeś za "fajną obudowę", "świecidełka" a zasilacz dostałeś gratis :lol2:

Nie gwarantuje Ci, że po zmianie zasilacza problem ustąpi. Nie spodziewałbym się jednak stabilnej pracy takiego kompa na tym zasilaczu. Najlepiej jak masz możliwość, to pożycz od kogoś markowy zasilacz 400W lub więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi