Skocz do zawartości
Miope

Nasza TVP ;)

Rekomendowane odpowiedzi

elewizja ogólnie jest do kitu... jeszcze na cos typu discovery czy planete mozna luknąć, ale reszta.. bleh :/ jak chce dobry film to sciagam z netu, wiadomosci tu w necie tez sporo... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TVP jest zenujace ze wzgledu na lewicowe poglady przedstawiane w kazdym mozliwym programie. Non stop propaguja SLD, ktore de facto jest najwiekszym zlodziejem i jeszcze sa ludzie, ktorzy na nie glosuja, a to wlasnie dlatego ze TVP ich omamia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TVP jest zenujace ze wzgledu na lewicowe poglady przedstawiane w kazdym mozliwym programie. Non stop propaguja SLD, ktore de facto jest najwiekszym zlodziejem i jeszcze sa ludzie, ktorzy na nie glosuja, a to wlasnie dlatego ze TVP ich omamia.

To działa w obie strony; ja głosowałem na SLD, a dzięki temu co widzę w TV już nie będę :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak reklam w TVP to wielka zaleta tego programu, nie chrzanią przez to filmów. Moim zdaniem na TVP2 lecą czasami dobre filmy, których nigdy nie zobaczysz na żadnej stacji komercyjnej. Co do TVP1 to z kolei tu lecą wg mnie coraz gorsze.

(...) Ateraz wyobrazmy sobie ze nie ma tvp mamy tylko inne tv - tvn polsat tv trwam rydzyka itd - co nam pozostaje - jak dla mnie jedno wielkie g... (...)

Wszyscy piszą o TV Rydzyka, a nikt jeszcze jej chyba nie widział, gdzieś czytałem, że to będzie TV w dużej mierze komercyjna (filmy itp.) i może się jeszcze okazać bardzo dobra :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hjehjehje ja mialem przyjemnosc popatrzec - jest u nas na kablu - niestety narazie sie jeszcze dzwieku nie dorobili - powiem szczerze nie ma na co czekac :P

Bo to pewnie ma być bez dzwięku! To będzie tv interaktywana - oni obraz, a ty masz się modlić na głos w domu. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakos nikt nie wspomnial o tym, ze ta nagrode to jednak TVP przyznano, a dzialania dziennikarzy z TVN to klasyczne macenie.

Owszem, ale przyznano ją za coś zupełnie innego, i była to nagroda innej rangi, niż przedstawiła nam to TVP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakos nikt nie wspomnial o tym, ze ta nagrode to jednak TVP przyznano, a dzialania dziennikarzy z TVN to klasyczne macenie.

Owszem, ale przyznano ją za coś zupełnie innego, i była to nagroda innej rangi, niż przedstawiła nam to TVP

dokladnie dostali ja za monopol i za zyski a nie za to ze jest najlepsza telewizja w europie (czyt. apolityczna, swietnie wypelniajaca misje itd...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi