slike99 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 PC stoi jako serwer na nim podpięty internet play. Ethernetem do w/w router i z routera również Ethernetem do 2 PC. Problem polega na tym ze na tym 2 kompie siec LAN jest ale nie ma internetu. Podejrzewam ze trzeba skonfigurować router ale za bardzo sie na tym nie znam. Czy ma ktoś chwilkę i chęci aby mi pomoc ?. I czy da się zamiast Ethernetu połączyć tego 2 kompa przez wifi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slike99 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Pożyczyłem od ziomka starego switcha i po kablu wszystko działa, ale ja chce mieć wifi w domu i do tego potrzebny jest mój tp-link. Próbowałem także ze switcha puścić kabel do tp-linka żeby było wifi ale tez nie działało. Polowy funkcji w tp-linku nie czaje wiec zapewne problem jest tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...