PolandMET Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Taka chlodnica, bardzo fajna i wydajna o dziwo. Niestety przegapilem aukcje a potrzebuje druga taka. Ktos wie z czego to jest (klimatyzacja, szafa chłodnicza typu coca-cola) ? Bo moze uda mi sie wtedy takie cos zlokalizowac w jakims skupie zlomu. Tnx Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 wydajna w sensie, tzn. bez nawiewu chodziła u Ciebie? szukaj raczej na złomie met. kolorowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 mam taka jedna juz i z jednej strony mam dwa 15cm wentyle puszczone na min. obrotow. Chlodzi toto proca in NBi mam calkiem przyjemne temperatury w ukladzie zamknietym. Jest temat na forum WC 24 godzinne i tam sa foty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Te skraplacze były swojego czasu po 9 i 11 zł bodajże na allegro i sprzedawał je ktoś z forum z tego co pamiętam. Poszukaj w galerii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...