razorex2 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Tia.. odebrałem laptopa ze sklepu i niestety jest problem, a mianowicie: Disk I/O error Replace the disk, and then press any key Pozostaja tylko odesłanie na gwarancje? Ktos spotkał sie z takim problemem? Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez razorex2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Nie masz przypadkiem w biosie przestawionego bootowania z jakiegoś dziwnego medium typu pendrive? Ustaw sobie na start z dysku twardego. Moim zdaniem tu leży problem właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorex2 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Nie mam.. boot mam ustawiony z HDD. Nie bede sie bawil w zgadywanie, jutro oddaje na gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...