oliwer21 Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Nice, fajny pół-mroczek :wink: Lepiej może jak węże od cpu na dolną chłodnice? Tja, zaspawać budę... ktoś już mi tak kiedyś mówił :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Świetnie. Ten układ węży i podświetlenie na tym zdjęciu przypomina mi logo Republic of Gamers, więc pasuje jak ulał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jak dla mnie troche ciemno, ale jednak ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 ramu nima Poza tym fotki z [gluteus maximus] nic nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Dzięki za komentarze Manieczki specjalnie dla Ciebie: ps http://forum.purepc.pl/Kupie-f20/Kupie-sru...l&p=3414848 Edytowane 24 Grudnia 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Arni mam ogromną prośbę... 10xxx7xx w zupełności wystarczy, aby ujrzeć detale Twojego LC'ta :rolleyes: Nie potrzebujemy fot 2048x1536 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Przecie mania napisał że foty z [gluteus maximus] to dostał przejaskrawione i w dużej rozdzielczości :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) no mi się podoba trochę okno tak na krzywusa ale ujdzie oplociki się ładnie prezentują arni kolegą chyba nie dogodzisz tymi fotami :lol: ja poproszę budę w pełnej okazałości jeśli można Edytowane 1 Grudnia 2009 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Okno będzie poprawione, dyski beda zamontowane w koszykach jak znajde śrubki fotki zrobię , rafwlkp był chętny bo ponoć ma jakąś puderniczkę z lustrem . Okno czeka na wiertła stopniowe które mam obiecane w bdb cenie edyt1: :P:P:P:P:P edyt2: Wiertła dotarły, były używane . Okno poprawione pozostaje tylko wykończyć [szlifować i wkleić szybkę] Dodatkowo zrobione: zamocowany koszyk na hdd [podziękowania dla KWSCORE za śrubki]; 2 osłony na chłodnice; Ceownik na panel diodowy; więcej fot kiedyś tam o ile ktoś tam będzie chciał :P Jakby był ktoś zainteresowany SQD/ miał na sprzedaż intelka g2 80gb to uderzać na pw pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 ładniutko pomyślał byś nad zrobieniem covera żeby zasłonić zatoki chodzi o stronę boczną ładnie by wtedy wyglądało ;-) i pokazuj foty skończonego okna ciekaw jestem jak wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Twoja spłuczka całyczas nabiera rumieńców :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jakieś tam foty: http://galeriawc.pl/Arni/Lian%20Li%20V1100...2-24%20Wigilia/Po świętach z jednolitym tłem ;) Zdrowych, spokojnych i mokrego dyngusa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Dlaczego przerabiałeś okno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 fpytke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 pokaż wiertarke :lol: i zoom proszę na szybkę ładnie się prezentuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 btw. co to za obudowa?? Lian Li? jaka wersja :F WC ładne i przejrzyste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Komixx : Lian Li v1100 Nic już raczej z wc nie przewiduje zmieniać bo po co ? 2 loopy uciągną wszystko co na rynku. Pewnie zmiany hardware'u będą kiedyś tam a wc pozostanie :). Jak znajdę kilka dni wolnego to może oplotę resztę kabli ale na razie to leń straszny prześladuje Jakieś fotki na pocieszenie: http://galeriawc.pl/Arni/Lian%20Li%20V1100...5%20Noobsesion/ sry za jakość ale w foceniu to noob jestem ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 fajnie się prezentuje ale to okno i tak kiepsko docięte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 IMO ta fota którą teraz wkleiłeś jest najładniejsza :) fajny układzik w stosunkowo małej budzie- jak na to co upchałeś w niej, jedyny mankament, jak dla mnie, to wentyle TFC- strasznie przytłaczają swoim rozmiarem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 podziekowania dla Jarogniewa za swissflow i tbalancera http-~~-//www.youtube.com/watch?v=OlW-m1wPD7U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Arni Twoje LC świetne :) BTW masz 2x350? Po co aż 2 loopy? :) Co to daje w praktyce? BTW. wentylatory Fesera, grube i co dalej? :) Wydajność? Powiedź coś o nich :) Pozdrawiam, Androctonus Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 moglbys jakos przerobic okno , tak malo ciekawie wyglada . Ogolnie wyglada dosc ciekawie , tylko to okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Wydaje ci się że źle wygląda :P kanty szlifowane są pod kątem przez to śmiesznie to wygląda.Sprawia wrażenie krzywego na fotach czy filmie w realu jest gut. Triebwerki są hmmm uniwersalne ale drugi raz bym ich nie kupił ze względu na to, że teraz niemalże cały czas pracują na 4,4v więc byle się kręcą. Jak już mówiłem w wc koniec zmian na dłuższzzzzzzzzzzzzzzzzy czas. teraz liczy się tylko remont i audio na poważniej. btw [reklama]sprzedam beocenter 9300 tanio [/reklama];) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 w sumie nie o to mi chodzi . Sama robocizna wyglada dobrze wszystko prosto itp . Ale sprawia takie wrazenie jakby nie pasowalo do reszty , wyglada tak jakby ktos sobie pomyslal "o tutaj zrobie se okno" ;) Bez urazy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Ja zrezygnowałem z panującej mody pokazania koszyków that's all ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Arni prośba o opinię nt. wynalazku xspc dual bay czy jakoś tak :) Sam mam 2x mcp350 i może je jakoś zainstalować, a innego pomysłu nie mam jak ten xspc ;) chociaż już rezerwuary mam 2 fajne :) Pozdrawiam, Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 na xs przeczytałem że lubią pękać także na waszym miejscu bym z nim uważał. lepiej zgłosić się po robiony na zamówienie do kogoś kto zajmuje się takimi bajerami. ryzyko takie same +1 do lansu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 WC działa i nie zaglądałem do środka. O działaniu przypominają triebwerki pracujące przy starcie komputera.XSPC chyba nie pękł nie cieknie :P zresztą jak ucieknie płyn to się wyłączy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Czyżby odpowiedzialny za bezpieczeństwo w Twojej budzie był mCubed T-balancer BigN? Gdzie go umieściłeś i czy 2xSwiftech mcp350 podłączyłeś właśnie pod niego? BTW. bardzo ładne lc w roli głównej moja płyta :) PS: fc na gtx'a made by EK czy Maniak? :D Pozdrawiam, Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 tbalancer jak i swssflow [ten z recek shackit] od jarogniewa [:*] tbal daje rade i ciagnie tez triebwerki ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...