waichwaich Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 mam pytanie czy Chieftec CFT-600-14CS 600W bedzie odpowiednim zasilaczem do podzespołów ktore widoczne sa na dolaczonym obrazku oraz czy ta karta bedzie pasowała do reszty bo z tego co gdzieś wyczytałem to zajmuje dwa sloty czy to moze w czymś przeskadzać ? prosze o szybka odpowiedz bo planuje dziś zamowić cały zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nawet GPS450 byłby dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dysk zmień na HD502HJ lub HD502HI, bo prawie ta sama cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) Dysk zmień na HD502HJ lub HD502HI, bo prawie ta sama cena.I prawie ta sama wydajność :D Ale prawie robi wielką różnicę. Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez Miodnyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dobra to zamawiam powiedzcie mi tylko czy pod procka jest potrzebna pasta bo slyszałem ze jak sie juz kupuje to procki sa posmarowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Pasta jest na chłodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak BOX,to jest na radiatorze. A AMD chyba OEM'ów nie sprzedaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No to zamawiam :) dzieki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...