wojooo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) chciualbym sobie skonfigurowac neostrade w tomato (modem wrt54gl) chodzi mi konkretnie o QoS , chcialbym aby strony www oraz sciaganie plikow z serwerow bylo priorytetem najwiekszym, czesciowo ograniczyc gg i tym podobne i do minimum ograniczyc p2p i torrenty bede wdzieczny za pomoc :) przy okazji zapytam - czy istnieje mozliwosc aby ogranioczyc pasmo osobom korzystajacym z wifi Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez wojooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) myślę że powinieneś zacząć lekturę od http://openlinksys.info/wiki/tomato/ znajdziesz tu to czego szukasz, w razie wątpliwości masz jeszcze specjalistyczne forum http://openlinksys.info/forum/index.php Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 chodzi mi kokretnie o te wlasnie ustawienia ... w tej chwili mam tak jak na zdjeciu ... ale to nie jest chyba dobrze ustawione :/ ... mam Neo 1Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 wojooo dostałeś linki czego więcej oczekujesz. tam jest wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) powyżej podałem ci na tacy 2 wystarczające linki, trochę samodzielności, szukajka nie gryzie jeśli będziesz miał jakieś konkretne pytania, proszę bardzo, pytaj Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dzieki za linki, wlasnie tam znalazlem te ustawienia gdzie wyzej zrobilem prt scr, ale nie ma tam ustawien dotyczacych neostrady ... a ja szukam kogos kto ma ustawienia dotyczace neo a nie kablowki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...