stranger Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 miałem fat na dysku na wszystkich partycjach teraz mi system się nie odpala nagle, zainstalowałem na innym dysku prowizorkę systemu XP, wkłądam mój seagate 80gb daje właściwości a tam system plików RAW, pokazuje 0 zajetych 0 wolnych wejść na niego nie mogę i jestem już bardzo bardzo zły bo walczę o 3 rano z jakimś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianym RAW kto mu za mnie przypieprzy!!!!!!????? poważnie to jak odzyskać fat na tym dysku? pomóżcie bo mieszkam na I piętrze jak wyskoczę to się pewnie tylko połamie i bęę musial wrócić do tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 hmm raw to instalator pisze jak np usuniesz partycje i stworzysz ja na nowo. czytaj partycja nie sformatowana. moze partition magic cos da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 znalazlem easyrecover programik ktory podobno tu pomoze ale jakis w obskusdze nie prosty!:( poza tym ja mialem 4 patrycje na dysku a teraz nie ma zadnej praktycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...