Claudia Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 KOmpletnie nie znam się na Laptopach itd. I chcę aby mi ktoś doradził czy oplaca się kupic ten model : Lenovo G 530 Procesor Intel Pentium Dual Core T4200 Ram 3 Gb Dysk 320 GB karta graficzna Intel GMA X4500 cena to 1980 oplaca sie czy jednak lepiej poczekac na jakas promocje w innym sklepie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Cenowo i wydajnościowo jest ok, do 2óch tysięcy dobrą propozycją jest jeszcze http://allegro.pl/item707610631_laptop_asu...atysfakcja.html ze względu na matrycę LED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Claudia Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nigdy nie kupowałam przez allegro :rolleyes: i trochę nie mam zaufania do takich transakcji :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 To kup lenovo, na jedno wychodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Claudia Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 MAtryca LED .? czym to się różni.? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Akurat to lenovo G530 z T4200 tez posiada matryce lcd-led. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Mam tego lenovo od tygodnia :P jak narazie jestem zadowolony, w gry nie gram wiec na karta graficzna mnie nie interesowała ;] Z mojej strony moge polecic bo sprzęt solidny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...