Jabolek666 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Mam pytanko odnośnie zasilatora do płyty głównej mATX/ITX, moc do 200W, myślę że więcej nie potrzeba, bo będzie najprawdopodobniej chdziło na platformie ze zintegrowaną grafą, procesorem dwurdzeniowym 65 lub 43nm AMD serii e i jednym dyskiem (max 500GB) jednakpozostawiając ewentualnie trochęmocy na grafę low profile pci-e. zależy mi na ciszy i wielkości dlatego rozgladam sie za zasilaczem o wysokości 1U i o ile to możliwe "bezgłośnego", szukając natkęłem się na TAKI zasilator, ktos może się z nim spotkał i uważa że jest wart tej ceny i można z czystym sumieniem wsadzić go ze spokojną głową do kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Może ten jest prawie 100 zł tańszy zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...