frytas Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Mój komputer ma notoryczne problemy z włączaniem zatrzymuje się na którymś z ekranów startowych, włącza się ale bez monitora. Dość często zawiesza się sam od siebie bez jakiegoś większego przeciążenia, tak że tylko pozostaje restart, poprstu zamraża sie ekran i tylko rest ratuje. Moja płyta też pewnie nie jest 100% sprawna bo na dwóch slotach wyskakują błędy w pamięci, daltego musze używać tylko jednego slotu z kość 512mb. Czy da sie jakość sprawdzić czy to jest wina mobo czy zasilacza czy jeszcze czegoś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek1992 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 włącza się ale bez monitoraTo może być wina prawie wszystkiego karty graficznej, ale ja stawiam na zasilacz takie coś miałem i zasilacz wymieniłem i oki było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Patrz, a my, biedni forumowicze, mamy zamienić się we wróżki Stefanie i zgadnąć, co tam siedzi ci w obudowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytas Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Athlon 64 2800+ 754 ASUS K8N4-E Kingston DDR 512 Palit NVIDIA GeForce 7300 GT Tracer 400W 4Life dwa dyski, jeden napęd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zacznij od przeczytania przyklejonych tematów i użycia wyszukiwarki. Następnie pożycz od znajomego jakiś porządny zasilacz (dobrej firmy) i sprawdź na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...