Warrior Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Chodzi o to aby potrafiły narysować HUB, ROUTER i KOMPUTERY UŻYTKOWNIKÓW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 sam nie mozesz narysowac ?? sciagnij sobie tylko ikonki z netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 sam nie mozesz narysowac ?? sciagnij sobie tylko ikonki z netu Nie o to chodzi. Chcę aby rysowały w sensie wykrycia routerów, hubów które użytkownicy nielegalnie zakładają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 program sie nazywa NetworkView - dizala pod windowsem dziala , pingujac wszystko na drodze docelowej wykrywa stacje robocze serwery drukarkowe serwery polaczeniowe routery huby switche i kupe kupe innych urzadzen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ...spróbuj mnie wykryć [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ehheheh ip mac czy co ci mam podac? :D: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ten network view malo pokazuje :P (a moze mam zle skonfigurowany? :P) mi wiecej pokazuje LANGuard :D ParanoiK mam wszystko oprocz twojego mac'a :P chcesz te dane ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 heh ;) mi pokazuje wszystko co mam :D - zobacze jeszcze ze switchami cos :D , paranoik numer domu kolnierzyka i jeszcze moge ci powiedziec do ktorej godizny srednio (biorac pod uwage 10 ostatnich dni) pali sie u ciebie swiatlo w pokoju : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ja mam lepszy program , moge wam powiedziec co jadl na kolacje ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 "szambonurek 2003+" ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...