Skocz do zawartości
ThEvil

Problem Z Przeglądarką

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przytrafił mi się dosyc dziwny problem. Jakiś czas temu zawiesił mi się Firefox i nie mogłem go ponownie uruchomic. Restart kompa nic nie dał, nie dośc tego, nie mogę równuież uruchomic IE. Co jest ciekawe, jeśli spróbuję uruchomic przeglądarkę to mimo, że się nie włącza, to np w ekranie logowania jest wyświetlona jako uruchomiony program, oraz przy wyłączaniu komputera dostaję informację, że przeglądarka nie jest zamknięta mimo, że jak wchodzę przez ctrl+alt+del do menadżera zadań nie wyświetla mi jej w oknie aplikacji... Internet jest na pewno sprawny, ponieważ mogę normalnie używac, gg, ściąga pliki itp, a nawet otwiera strony www, ale tylko przez wpisanie adresu w okienku mojego komputera. Próbowałem reinstalowac przeglądarkę i to też nie dało żadnego rezultatu. Nie mam już pomysłu co z tym zrobic.

POMOCY! :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, nie mam zielonego pojęcia jak to się stało, ale mój Firefox ożył i ma się dobrze, mimo, że nic z nim nie zrobiłem! :razz: Może faktycznie to było jakieś robactwo i mój AVG antywirus to wykrył? Nie wiem, ale dziękuję za podpowiedzi, jeśli znowu mi się to przydaży na pewno skorzystam z waszych rad.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi