korrba Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nieszczęśliwy Mam problem z dyskiem ! jest nieosiągalny :unsure: zainstalowałam Torrent search i nie chciał mi sie po ponownym uruchomieniu włączyć komputer . Dysk przepiełam do innego kompa usunęłam wirusy, ale dysk D na którym program jest zainstalowany jest niedostępny a mam tam wszystko żeby nie obciążać dysku C.. Jezeli ktoś wie jak to naprawić nie tracąc plików które są na dysku prosze o POMOC tutaj na forum! :( LUb: moje gg:5038976 e-mail:k.a.p.t.jack.sparrow@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Przeczytaj ten temat: http://forum.purepc.pl/Podstawowe-Zagadnie...-E-t297511.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korrba Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Przeczytaj ten temat: http://forum.purepc.pl/Podstawowe-Zagadnie...-E-t297511.htmlto nie jest to .. ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Program TestDisk + wyszukiwarka na forum + ewentualnie Google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korrba Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zrobiłam skan programem Trojan Remover i wykrył mi on jakiś plik Win32/Virut w userinit.exe nie wiem co to jest .. ;\ a dysk D dalej jest niedostępny ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Idź do kumpla z dyskiem. Zainstaluj u niego jakiegoś antywiusa (np. Avirę). Potem włącz aktualizację w nim. Następnie podłącz dysk i przeskanuj widoczne partycje. Wywal wszystko, co znajdzie antywirus na Twoim dysku. Następnie skorzystaj z programu TestDisk pod Windows, aby odzyskać partycję D. Na koniec ją również przeleć antywirusem. Po powrocie do domyu czeka Cię zapewne instalacja systemu od nowa, bo większość plików systemowych wywali zapewne antywirus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...