Sly Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Pytanie w zasadzie brzmiec powinno, czy Ds jest jakos znaczaco gorsza DX? Czy w ogole jest gorsza? Chodzi mi glownie o slor PCI. DX siedzi PCI-E i szczerze mowiac ta karta sie "nie widzi" z moja plyta glowna. Zeby ja wsadzic musialem zmodowac mobo (wylamania pernamentne takich plasikowych zatrzaskow:). Pozatym psuje cyrkulacje powietrza w obudowie :). Na transakcji powinienem powinienem nawet wyjsc pare zł. do przodu. Tak wiec, czy oplaca sie wymienic? Szukalem jakiegos porownania tych dwoch dzwiekowek, ale nie znalalzlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 na stronie asusa (http://asus.pl/products_compare.aspx) mozesz porownac oba modele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Najlepiej wymienić na Xonar D1, jest to odpowiednik DX tylko na PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...