Skocz do zawartości
Hopes

Jakim Kablem Podlaczyc Pc Pod Tv

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie mam hdmi na dvi-d i nie jestem zadowolony z obrazu podczas gier, poniewaz w strzelance typu Call of Duty 1.1 podczas szybkiego ruszania celownikiem przeciwnik mi sie dwoi a nawet troi.

Nie wiem dokładnie co wybrać, kazdy mowi cos innego. Jedni mowia, ze d-sub jak najgrubszy kabel meski 15 pin w okolicach 2 metrow, a hdmi moge sobie podarowac gdyz nie maja filtry ferrytowe. Drudzy zas mowia ze hdmi dvi jest lepszy technologicznie obraz cyfrowy a w d sub tylko analogowy.

Wiem, ze technologicznie hdmi dvi jest nowszy, ale czy aby do gier mi tez posluzy? tym bardziej ze mam stary komputer i tak nie bede mogl miec glosu przez hdmi, poniewaz na plycie glownej nie mam takiej opcji.

I teraz prosze o odpowiedz ludzie ktorzy sie na tym znaja, poniewaz dosc mam wsciskanie kitu ze wszystko jest kolorowe i najlepsze. Jesli hdmi dvi(d lub i) czy d sub prosze opisac co dokladnie powienien miec i jak wygladac, zwiekszajac w ten sposob jakos przesylu obrazu do filmow i do gier.

Bede wdzeczny za dokladna odpowiedz, gdyz mam juz tego dosc i siedze nad tym przeszlo tydzien i nawet w sklepie nie wiedza co mowia.

Dodam jeszcze, ze to tv z mozliwoscia na pc o rodzielczosci 16080x1050 60 hz

problem sam rozwiazalem najtanszym kosztem a mianowicie kabel d-sub marki activejet gruby z filtrami ferrytowymi co prawda nie pozlacany 24 zl

zrezygnowalem z dvi hdmi poniewaz mam kabel hdmi bez filtrow a istnieja z, tak wiec musialbym kupic caly kabel 35 zl lub oddzielnie hdmi pozlacany z przejsciowka za 50 zl

obraz znakomity zlacze d-sub w zupelnosci wystarczy do telewizora lcd hd ready

Edytowane przez Hopes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi