Hopes Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Obecnie mam hdmi na dvi-d i nie jestem zadowolony z obrazu podczas gier, poniewaz w strzelance typu Call of Duty 1.1 podczas szybkiego ruszania celownikiem przeciwnik mi sie dwoi a nawet troi. Nie wiem dokładnie co wybrać, kazdy mowi cos innego. Jedni mowia, ze d-sub jak najgrubszy kabel meski 15 pin w okolicach 2 metrow, a hdmi moge sobie podarowac gdyz nie maja filtry ferrytowe. Drudzy zas mowia ze hdmi dvi jest lepszy technologicznie obraz cyfrowy a w d sub tylko analogowy. Wiem, ze technologicznie hdmi dvi jest nowszy, ale czy aby do gier mi tez posluzy? tym bardziej ze mam stary komputer i tak nie bede mogl miec glosu przez hdmi, poniewaz na plycie glownej nie mam takiej opcji. I teraz prosze o odpowiedz ludzie ktorzy sie na tym znaja, poniewaz dosc mam wsciskanie kitu ze wszystko jest kolorowe i najlepsze. Jesli hdmi dvi(d lub i) czy d sub prosze opisac co dokladnie powienien miec i jak wygladac, zwiekszajac w ten sposob jakos przesylu obrazu do filmow i do gier. Bede wdzeczny za dokladna odpowiedz, gdyz mam juz tego dosc i siedze nad tym przeszlo tydzien i nawet w sklepie nie wiedza co mowia. Dodam jeszcze, ze to tv z mozliwoscia na pc o rodzielczosci 16080x1050 60 hz problem sam rozwiazalem najtanszym kosztem a mianowicie kabel d-sub marki activejet gruby z filtrami ferrytowymi co prawda nie pozlacany 24 zl zrezygnowalem z dvi hdmi poniewaz mam kabel hdmi bez filtrow a istnieja z, tak wiec musialbym kupic caly kabel 35 zl lub oddzielnie hdmi pozlacany z przejsciowka za 50 zl obraz znakomity zlacze d-sub w zupelnosci wystarczy do telewizora lcd hd ready Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Hopes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 mozna zamknac temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...