oliwer21 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Właśnie dlatego zależało mi na fotkach bo chciałbym ją odchudzić o te parę mm ale niebardzo wiem jakie są wtedy możliwości jej zamontowania :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie ma sensu, delikatne to i łatwo uszkodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Tja... bo łatwiej porąbać obudowę LL niż chłodnice BWA :lol2: Jakby się do tego zabrać z głową to się nic nie popsuje... chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Sorki że post pod postem ale Termochill 240(15mm edyszyn) w obudowie :blink: i tu moje pytanie wie ktoś jaki jest minimalny dystans chłodnicy od ściany tak żeby w niej nie wiercić otworów wentylacyjnych? Wentyle sa po drugiej stronie chłodnicy i ssą powietrze które jest pomiedzy ścianą a chłodnicą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 ok 15mm powinno wystarczyć tak myślę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Będzie może jeszcze nowa rewizja, po prostu jestem ciekaw :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zamiany o których wspominałem zaszły już dosyć dawno tylko nie są obwieszczone światu :wink: Bo ładnych fotek jakoś nie porobiłem, jest tylko wzasadzie jedna w temacie aerial'a: Lian LI PC-A05 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 2 a zmiany to gruby TC na dno i BWA na górę, czyli są 3 chłodnice. Jest już tak ciasno że jak chciałem podłączyć nowy dysk (SSD więc mógł leżeć prawie wszedzie) to zajeło mi to ponad 30 minut :wacko: . Płyta niestety zmieniła się na mATX na H55 ale niestety nie z powodu OC bo to jest nawet chyba lepsze, tylko dlatego że skoro mam płytę mATX to poco mi obudowa która mieść w sobie płyty ATX :twisted: Także jest to chyba ostatnie rev tego układu bo juz chyba niewiele mozna tu dołożyć a wydajność jest bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Czyli kiedy wstawisz nowe fotki? :D Zmieniasz bude na coś z mATX, też będzie Lian Li ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Fotki wstawię jak bratu zaukradę aparat :wink: , a budę może zmienię gdy zmienię platformę a to napewno nie nastąpi przy obecnych generacjach procków może invy :rolleyes: Kolejna buda to marzy mi się w stylu skeletona... Edytowane 8 Marca 2011 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2011 I jak tam fotki ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Tylko dwie fotki i to robione w lekkim odstępie czasu. Zmiana teoretycznie niewielka bo tylko zasiłka zmieniona, ale włożenie takiego zasilacza po zmierzeniu wydawało mi się niemożliwe ale jednak udało się :razz: Na drugiej widac bałagan ale ona ma tylko pokazywać układ elementów w budzie. Oczywiście ze ścianką i budą na miejscu żadnego kabelka nie widać. Układ obenia składa się z dwóch chłodnic 2x120, jednej 1x120 i dwóch bloków na cpu i gpu. Edytowane 21 Maja 2011 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...