twistet Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 no wiesz jak się rozeszła fama, że są klucze, to każdy chce się zarejestrować. mi się tam nie śpieszy :) ważne że mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 szkoda że już nic nie zostało, jak zwykle się w porę ocknąłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 No udało mi się zarejestrować, też mi wyskoczył ten error z serwerem, ale jak odświeżyłem to wszystko działało. Nic tylko czekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Jednak zle napisalem, to nie jest klucz do bety tylko do stress testu. Dopiero jak zaczalem sciagac klienta zobaczylem. Jesli dobrze widze to jest to stress test w srode 27 czerwca 2012 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) pewnie to robila anet ostatnio po co mieliby zmieniac cokolowiek do sciagniecia jak kolejny event miesiac pozniej a i tak klient nie mialby sie z czym polaczyc? przypuszczam ze tuz przed ostatnim beta weekendem wrzuca update'a Edytowane 11 Lipca 2012 przez yngwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Curse has keys for Guild Wars 2's final Beta Weekend Event! Get your key now and obtain guaranteed access to Guild Wars 2 Beta Weekend Event 3 from July 20th through July 22nd. To jest ze strony Curse'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Tak, macie racje. Zobaczylem starego klienta i spanikowalem ze juz po graniu :P dzis dostalem maila Greetings! Your spot in the upcoming Guild Wars 2 Beta Weekend Event has been reserved! This Beta Weekend Event begins Friday, July 20, at noon PDT (GMT -7) and ends Sunday, July 22, at 11:59 p.m. PDT (GMT -7). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 nie wiem czy jeszcze coś zostało, ale Nvidia rozdaje klucze do beta weekendu http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/guild-wars-2/deals-promotions Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Dzięki za cynk mnie się udało wiec trochę tego mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Udało się komuś zarejestrować ten klucz od nvidii ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Jakby ktoś jeszcze nie miał klucza, to tu można próbować upolować: http://www.alienwarearena.com/giveaway/guild-wars-two-closed-beta-giveaway/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroner Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Myslalem, ze kompa bede mial po tym tyg wiec sie nie staralem o keya, jednak kompa dostane ok srody wiec na weekend juz bedzie. No i wlasnie przez to zaniechalem staran w celu otrzymania klucza. gdyby ktos wiecej mial, lub dostal wczesniej a z jakis powodow nie moze wykorzystac to prosze o kontakt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 Nastawcie zegarki, przypomnienia i zaznaczcie w kalendarzu, dziś o 21.00 naszego czasu rusza ostatni Beta Weekend :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 dopiero o 21? myslalem ze wroce po pracy i bede mial te 24h non stop specjalnie dziewczyne na wakacje wyslalem do jutra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 to i tak dobrze, że jeszcze dzisiaj, a nie jakoś w środku nocy czy jutro. Oficjalny start jest o 12 w południe czasu pacyficznego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grz3choo Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 http://gw2status.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) całkiem przyjemny ten GW2 dobiłem Norn rangera do lvl 8 i faktycznie jest dosłownie tona rzeczy do robienia w tej grze, gdzie się nie ruszysz to jakieś eventy Teraz popróbuje tego małego gremlina Asure, całkiem fajnie się gra, a na początku byłem do nich sceptycznie nastawiony, ludzie-drzewa jakoś mi nie podchodzą Grę kupuje na 100% Super paczka od level77 gra+koszulka z GW2 za 199zł, biorąc pod uwagę cenę samej koszulki i gry to się opłaca http://level77.eu/guild-wars-2-najtaniej-179/guild-wars-2-game-lifestyle-shirt-set-preorder.html Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Kto startuje w sobotę na headstart ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Postaram się ja, tylko muszę kobiecie jakieś zajęcie znaleźć ;) a, wczoraj w nocy odpaliłem instalator, żeby sobie dociągnął nowe pliki, a tu niespodziewany stress test :) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Też w sobote zaczynam [może już od 6 jak będzie mi się chciało wstać i servery wstaną bo jest taka szansa ;) ] Napiszcie na jakie servery zamierzacie iść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Kurde a ja czekam do dnia premiery bo mam jeszcze Darksiders'a II do przejścia :P mam nadzieję, że nie będzie jak z Diablo, że wykupią wszystko w 10 minut :D Wcześniej zastanawiałem się nad kupnem tej wersji deluxe, ale dodatki mnie jakoś nie zachwycają :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Kolejne duze MMO i standardowa wpadka na (head)starcie, czyli spore problemy z serwerami w Europie. Jak sie uda w launcherze zalogowac to mozna wybrac serwer i stworzyc postac, pozniej juz slawny z BWE1 czarny ekran a przy ponownej probie informacja i niedostepnych serwerach. Az dziwne, ze mimo tylu (stress)testow nie udalo sie uniknac tego typu problemow. Co ciekawe, podobno dotycza one glownie Europy. Pozostaje czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Dlatego tez ja zakupiłem Pre Ordera wystartuje w PN już po tych wszystkich wpadkach ja i moja reszta gramy/będziemy grali na Blacktide Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Niewiem czy to prawda ale są osoby które twierdzą iż to jest działalność osób trzecich [i szczerze powiedziawszy powoli sam zaczynam w to wierzyć] dlaczego? bo na stress testach czegoś takiego niebyło a ilość osób była podobna lub nawet większa [wtedy i w ameryce sporo uczestniczyło, teraz tam było gorzej bo gdy był start tam była 1 w nocy] a dziś przez 3 h było normalnie bez atrakcji Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez Shadoweye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 można gdzieś pobrać klienta jak się jeszcze gry nie ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Można wbijasz na konto i pobierasz launcher'a lub http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2Setup.exe Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Guild Wars 2: Your Graphics Card And CPU Performance Guide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Niewiem czy to prawda ale są osoby które twierdzą iż to jest działalność osób trzecich [i szczerze powiedziawszy powoli sam zaczynam w to wierzyć] dlaczego? bo na stress testach czegoś takiego niebyło a ilość osób była podobna lub nawet większa [wtedy i w ameryce sporo uczestniczyło, teraz tam było gorzej bo gdy był start tam była 1 w nocy] a dziś przez 3 h było normalnie bez atrakcji Czy na stress testach bylo wiecej osob - nie wiem, wiekszosc z nich omijalem badz logowalem sie tylko na krotka chwile. Gralem natomiast dluzej na BWE1 i BWE2, gdzie tez tlumy walily drzwiami i oknami. Osoby trzecie? Mozliwe, rozne rzeczy przy okazji startu roznego MMO sie juz zdarzaly. Niestety, najgorsze w tym wszystkim jest to, ze wciaz mozna trafic na czesc bledow z BWE1. Dla przykladu dwa czy trzy razy wbilo mniej juz pod mape bez mozliwosci wyjscia, mozna tez momentami zaobserwowac podobne "lagi" jak na zamknietych testach. Najgorsze jednak jest to, ze system party nie dzialaja poprawnie. W weekend gralem lacznie okolo 8 godzin ze znajomym w party. Przez 60% czasu nie bylismy w stanie sie odnalezc, porozrzucani po roznych serwerach typu "overflow". Jak juz udalo nam sie wyladowac na jedym to po zejsciu z pola widzenia druga osoba znikala calkowicie, nawet z mapy. Przez te 8 godzin gry tylko raz udalo nam sie wejsc wspolnie do instancji z zadania fabularnego. W pozostalych przypadkach druga osoba w ogole nie otrzymala pytania czy chce dolaczyc. Przy trzech osobach zamieszanie bylo jeszcze wieksze. Nawet na BWE1 bylo z tym mniej problemow (wystarczylo wejsc i wyjasc z instancji/miasta i party sie spowrotem laczyly) a BWE2 i stress testy mialy ten system juz perfekcyjnie dzialajacy. Sporo problemow dotyczy tez gildii, dolaczania, zarzadzania czy maili. Problemy oczywiscie sa znane, prace trwaja non-stop, niemniej te problemy bywaja irytujace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 I jak tam sytuacja z serwerami? Uporali się już z problemami? W sumie jutro oficjalna premiera i nie wiem czy kupować czy poczekać tak z kilka dni jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Tradycyjnie w przypadku pojawienia się takiego potencjalnie dużego MMO, ZAM przygotował odpowiednią "bazę wszystkiego" na wzór wowhead: GuildHead ...miłego grania... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...