S-I-D Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam otóż po podłączeniu myszki wyżej wymienionej do kompa pojawił się problem. Klawiatura zaczęła szaleć w biosie. Zachowuje się jakby cały czas był wciśnięty klawisz strzałki w dół albo klawiatura w ogóle nie reaguje. W Windowsie wszystko ładnie śmiga. Po odłączeniu myszy wsio jest ok, jakieś pomysły? Wcześniej miałem myszkę także pracującą pod USB i nie było z klawiaturą problemów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 S-I-D napisał(a): Witam otóż po podłączeniu myszki wyżej wymienionej do kompa pojawił się problem. Klawiatura zaczęła szaleć w biosie. Zachowuje się jakby cały czas był wciśnięty klawisz strzałki w dół albo klawiatura w ogóle nie reaguje. W Windowsie wszystko ładnie śmiga. Po odłączeniu myszy wsio jest ok, jakieś pomysły? Wcześniej miałem myszkę także pracującą pod USB i nie było z klawiaturą problemów. Pozdrawiam Trzeba wpiąć klawiaturę i mysz w odpowiednią kombinację w USB - u mnie nie ma problemów przy podłączeniu "na krzyż" (klawiatura na górze od strony płyty a mysz na dole drugie od płyty). ps. mam 738 ale to jest to samo tylko w innej obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Robiłem kilka kombinacji i bez efektu, ale zobaczę na krzyż. ------edit Zrobiłem 2 kombinacje i śmiga druga, czyli odwrotnie co u Ciebie. Jeszcze raz Dzięki. Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez S-I-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...