Ablebal Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam. Zamierzam kupić Tuner TV. Mam dylemat między dwoma: - Jakiś noname AK83, ale w jednej aukcji [ tej ] jest zdjęcie obrazu, czy rzeczywiście jest taki czy to tylko wklejone/podstawiony tuner? - Leadtek Winfast TV Pro II, który bardziej mi przypadł do gustu, no i jest jego recenzja na PcLab.pl [ tutaj ]. Chociaż test odbył się trochę czasu temu i sam nie wiem, dlatego właśnie piszę. Jeśli oba to crap to czy polecilibyście mi jakiś inny tuner zewnętrzny, nie podłączany przez usb, tzn. żebym mógł także oglądać tv bez włączania kompa? EDIT: Jeszcze jedno, czy D-Sub i VGA to samo? Bo złącze do karty graficznej od tych kabelków z aukcji są pod VGA a ja mam przejściówkę DVI[m]->D-Sub[f]. Czytałem, że niby tak, ale się wolę upewnić. :P Aha, i proszę o nie odsyłanie do tego tematu, bo jak widzę to tam już nikt nie odpowiada .. Pozdro, ablebal. Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez Ablebal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...