Mhrok Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Bry, Zmieniłem moje węże z 10/13 na 10/16 i nagle mój blok, a raczej złączki na nim, nie łapią węża na tyle dobrze żeby połączenie było szczelne. Chciałbym jakoś zdemontować wierzch bloku, aby jakoś go wymienić, ale nawet po odkręceniu tych dwóch śrubek top się trzyma. Nie chce na siłę nic robić, powie mi ktoś co robić? :) Mhrok EDIT: Fusion block to ten blok zintegrowany z chłodzeniami niektórych Asusów. Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Mhrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 suszarka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mhrok Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 suszarka?Właśnie nie wiem, a nuż to jest przykręcone jakoś jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zobacz od drugiej strony płyty jak nie u siebie to poszukaj fotki w necie ale raczej będzie to zaschnięty glut który trzyma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Poruszaj delikatnie w obie strony nim...tzn tak jak bys cos wkrecal i zobacz czy sie luzuje...jesli tak to ta procedura az odejdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Trudno jednoznacznie stwierdzić "od czego" są te dwie małe śrubki które odkręciłeś. Raczej nie od mocowania topu- zbyt newralgiczne miejsce aby "zaufać" tylko dwóm małym sztukom. Zdaje się, że cały blok wciśnięty jest w radiator i spasowany bardzo ciasno- na wszelki wypadek zamocowany do całości tymi właśnie śrubkami. Pogooglowałem trochu i znalazłem to: KLIK, KLIK. EDYT: wygląda na to, że te dwie małe śrubki trzymają nie top a cały blok. Ten zaś (blok) wydaje się "nierozbieralny" KLIK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...