Stach Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Witam Mam problem z temp. po wymianie procka na Athlona 2000+(0,13mm). Speedfan pokazuje temperatura1 82st. C (nie bardzo wiem skąd ten odczyt), procesor 52-56st, temperatura obudowy 37-41st. Chłodzenie procka to Volcano 7 a w obudowie dwa dodatkowe wentyle. Płyta główna Gigabyte 7vrx. Czy to aby nie za dużo? Pozdrawiam Stach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Zapodaj nowy BIOS i zobacz ręką czy radiator jest bardzo ciepły bo przy tej temp. to jush będzie ostro pażył .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 "BIOS prawde Ci powie" - sa roznice z odczetem temp z Biosu i Speedfana? Robi sie cieplo, ale faktycznie temperatury ciut duze jak na 0.13u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 nio cieplutko sie robi mi temp wzrosla o 3C :( Juz czekam na bloczek wodny od Yeti'ego :P Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jaka konstrukcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stach Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wymieniłem bios i... temperatura się nie zmieniła ale radiator nie jest mocno ciepły. Temperatura jest taka sama w biosie i speedfanie. Stach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...