.:Fallen Angel:. Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Od dłuższego czasu rozglądam się za jakąś ciekawą budą , aż w końcu natrafiłem na tytułową świeżutką budkę zaprojektowaną przez Lian Li, która właśnie trafiła do PL. :) Buda wygląda na bardzo solidną, ma porządny przewiew (3x140mm, 1x120mm) i parę ciekawych rozwiązań. Są fajne patenty wyciszające (wszystkie wentyle, klatki na dyski, miejsce na PSU a nawet zatoki 5.25" mają gumowe elementy redukujące wibracje). Do tego prosty i szybki, całkowicie bez narzędziowy montaż podzespołów (jest nawet specjalny klips do przymocowania zasilacza, a zapinki kart rozszerzeń - mistrzostwo. Funkcjonuje to ponoć całkiem zacnie, wreszcie koniec z plastikową lipą). Wszędzie gdzie potrzeba są filtry, co przy tej cenie raczej nikogo nie zdziwi. Całość okraszona czarnym wnętrzem i całkiem ładnym okienkiem. Zresztą zobaczcie sami: :wink: klik1 Wszystko byłoby pięknie gdyby nie...cena, oczywiście hehe. :razz: Można ją mieć za 459PLN. Chętnie bym się na nią skusił, ale...no właśnie, nie wiem czy warto za tą cenę? Piszcie co myślicie o tej budzie. :wink: Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez .:Fallen Angel:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuaiL2048 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ja kupiłem model PC-K58 (dość niska cena) i jest super. Dużo miejsca i ten montaż bez narzędzi. Myślę że K62 to dobry wybór (jak masz kase). :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Bardzo ciekawa obudowa - i nawet pod WC się nada po małych przeróbkach, ale to takiego prostszego zestawu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 a ja szczerze powiem bierz k58 a wnętrze sam pomalujesz. 100 zł za malowanie wnętrza to jest jakaś paranoja... bo wentyle pewnie i tak pójdą do wymiany... najbardziej w tej obudowie boli mnie brak dwóch wentyli na przedzie. może lancool stworzy w tej linii model na wzór k7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...