fllanker Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam mam taka pytlke jak w tylule, i zastanawiaja mnie odczyty w programach speedfan i HWmonitor, a dokladnie chodzi o to ze pokazuje jakies dziewne napiecia np liniach 5 i 12 w biosie na 5 pokazuje mi ok ok 5.11 na 12 w biosie nie wiedzie, ale juz na speedfanie czy HW na 5 pokazuje mi 2.63 np. na 12 tez jakeis dziwnie male. Wersje tych programow sa nowe wiec nie powinny miec klopotow z odczytem z chipsetu 790FX. Myslalem nad jakims firmwym programem MSI ale akurat nie maja takiego programu, ktory odczytywal by napeicia, moze ktos ma taka plyte albo wie dlaczego tak sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) NAPIĘCIA SPRAWDZA SIĘ MIERNIKIEM A NIE PROGRAMAMI nie uczyli w przedszkolu ? Czyta tutaj i nie grzeszy więcej. Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...