kobus Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 desktop plant szuakm tego zabawnego programiku otoz jest to symulacja kwiata :) ale jest super stworzona otoz mialem demko:P a i mi zaczela kwiaty wypuszczac z prawej strony a u kumpla z lewej :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 heh... fajne... udało mi się znaleźć tylko 30-dniową wersję... ale zajebste..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 heh... fajne... udało mi się znaleźć tylko 30-dniową wersję... ale zajebste..... Slave moze wiecej informacji ? jakis link ? ehh pozniej crack i git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ja mam taki programik tylko maryśke chodujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 zarzućta cuś, chętnie se sciągne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 zarzućta cuś, chętnie se sciągne...z checia tylko brak servera :? ale poszukaj na google albo na kaziie "HighGrow - Legal Marijuana Growing" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A ja chce do chodowania kwiatuszka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A ja chce do chodowania kwiatuszka :)maryśka kwiatuszek jedno i to samo :roll: mam symulator rybki, moze tym sie zadowolisz :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 http://www.desksoft.com/DesktopPlant.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 zarzućta cuś, chętnie se sciągne...z checia tylko brak servera :? ale poszukaj na google albo na kaziie "HighGrow - Legal Marijuana Growing" Jak byś mi to zapodał to bym to wrzucił na serwqa :D (oczywiście bez ograniczeń :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A ja chce do chodowania kwiatuszka :)maryśka kwiatuszek jedno i to samo :roll: mam symulator rybki, moze tym sie zadowolisz :?: :D A może być. A co do maryśki i kwiatuszka - to z Mary Jane mam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A ja chce do chodowania kwiatuszka :)maryśka kwiatuszek jedno i to samo :roll: mam symulator rybki, moze tym sie zadowolisz :?: :D A może być. A co do maryśki i kwiatuszka - to z Mary Jane mam 8) http://www.mopyfish.net/ zarzućta cuś, chętnie se sciągne...z checia tylko brak servera :? ale poszukaj na google albo na kaziie "HighGrow - Legal Marijuana Growing" Jak byś mi to zapodał to bym to wrzucił na serwqa :D (oczywiście bez ograniczeń :twisted: )jak co to zagadaj do mnie na GG:2450436 (jestem w trybie ukrytym :D) to ci przesle instalke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ściągnełem to z marychą i mam pytanie minej więcej ile godzin kiełkują nasiona ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 2-3 dni, zależy jakie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 2-3 dni, zależy jakie masz.dokladnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 2-3 dni, zależy jakie masz.dokladnie 8)Gdzie ty sie ukrywasz, pisze do ciebie na GG a ciebie niema :? może ty napisz do mnie :D 2281276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 nie moge znalezc cracka do DesktopPlanta ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ta rybka mi się bardzo podoba ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 nie moge znalezc cracka do DesktopPlanta ehh irc://irc.efnet.pl/cracks-world Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 jestem bee z irca pierwszy raz użyłem połaczyłem sie z kanałem i co dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Kiedyś było jeszcze coś podobnego z pająkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Kiedyś było jeszcze coś podobnego z pająkiem ;) http://www.virtualcreatures.com/index3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 jestem bee z irca pierwszy raz użyłem połaczyłem sie z kanałem i co dalej?Wpisujesz !search desktop plant dostajesz prywatne wiadomosci z wynikami wyszukiwania zaznaczasz nazwe pliku (samo zaznaczenie działa jak Kopiuj) wpisujesz w okno rozmowy z wybranym gosciem !get <nazwa pliku> Wybierasz gdzie ma zapisac i gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 dzięki Analfabeto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Czy są jakieś spolszczenia do takich gierek. Bo siostra młodsza by chciała pograć w rybke a nie zna angielskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...