Radzio1234 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam. Otóż posiadam niezbyt udaną obudowę TRACER PHANTOM. Jak wiadomo nie posiada ona nawiewu od przodu obudowy. Także zaplanowałem, że zawieszę dysk twardy na gumkach w kieszeni 5,25 co powinno choć trochę wyciszyć jego zgrzyt :) . Jednak, aby zapobiec problemowi grzania i nadmiernych kosztów związanych z kupnem specjalnej kieszeni do tego celu mam prośbę do wszystkich posiadaczy obudów z siatkowanymi zaślepkami 5,25. Proszę, aby ktoś sprzedał mi, jeśli zamontował w obudowie napędy i panele, niepotrzebne dwie takie przewiewne zaślepki. Pozwoliło by to na zamontowanie nawiewu z przodu obudowy, a i dzięki temu chłodzenie wyciszonego dysku, a także ogólnie lepszy przewiew obudowy :). A może jednak ktoś wie gdzie idzie takie zaślepki kupić?? Pozdrawiam serdecznie :wink: Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez Radzio1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) zawsze można kupić coś takiego pod kolor budy http://allegro.pl/item699727112_zaslepka_d..._panel_3_5.html i zrobić w nim dziury wiertareczką. Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez Finchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 jesli jestes z okolic lublina to daj znac na pw moge ci oddac za friko takie zaslepki wentylowane czarne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Czy jest może jednak ktoś chętny na sprzedaż tych zaślepek? Z użytkownikiem z postu wyżej nie udało się :( Pozdrawiam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...