blisterror Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, w związku z tym że zabrakło mi kasy na GPU postanowiłem trochę podkręcić integre. Niestety na tej płycie mostek północny jest słabo chłodzony i chciałbym niskim kosztem go dodatkowo schłodzić. Myślałem o tym http://www.cooling.pl/silentiumpc-zephyr-4...ukt,550796.html Co wy na to? Czy da go się jakoś zamontować i jak? Pozdrawiam i z góry dzięki za odp. Edytowane 22 Sierpnia 2009 przez blisterror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 zamontowac sie da wszystko, trzeba troche pokombinowac. Mogles to pytanie zadac w temacie o tych asrockach, a wlasciwie to powinienes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Na śrubki do wentyla? Jeśli będą za duże przerwy pomiedzy żeberkami to ścisnąc je do siebie i wtedy przykręcać. Czym? Wkrętak + ręce, ew. jakieś szczypce delikatne, ale alu jest miękkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blisterror Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Właśnie o tym myślałem ale nie wiedziałem czy nic się przy tym nie uszkodzi. A co myślicie o tym wentylatorku od zephyra? Będzie dobry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Najprawdopodobniej będzie głośny, chyba że jakoś będziesz w stanie kontrolować jego obroty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...