wierch Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam Problem zauważyłem niedawno na windows Vista i windows 7 Po przejściu w stan wstrzymania komputer co pewien okres sam sie uruchamia W biosie wszystko co moglem to powyłączałem w panelu sterowania >system>menedżer urządzeń wyszukałem urzadzenia które mogły by samoczynnie wzbudzić kompoter i dalej to samo co jeszcze sprawdzić? Sprzetowo to chyba nie bo bo zainstalowalem na innym kompie świeży win 7 i robi to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 sprawdz stabilnosc biurka... moze ci sie myszka rusza jak ktos w kiblu spuszcza wode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 bez jaj :blink: myszka i klawiatura ma wyłaczone wznawianie wiec odpada poza tym drugi komp to calkiem inna konfiguracja bez myszki akurat i jest tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ile wynosi czas pomiędzy wyłączeniem a włączeniem? Tak na oko, nie wymagam dokładności co do sekundy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 różnie czasem 6 godzin a czsem 2 godz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 a moze sa budzone zdalnie przez sieciowke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) kabel sieciowy odłaczony i to samo teraz to po godzinie sie uruchomił sam na drugim kompie ze świeza kopią win 7 co 15 min sie uruchamia Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez wierch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 a harmonogram zadan jest pusty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 żeczywiście to jakies jaja są czy co tu jest calkiem sporo różnych zadań poustawianych ze nawet nie wiem co wyłaczyć a co zostawić A czy komp jak wykona określone zadanie np tak jak mam 0 1:00 czy tam 3:00 nie powinien sam przejść w stan taki jaki miał przed włączeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...