Tabahaki Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Nie więcej niż 700zł Myślę przyszłościowo, (komputer AM3, 2GB DDR3(narazie, za 2 miech'y 4GB) więc karta graficzna która będzie bardzo dobra na dłuższy czas. Myślałem o PowerColor Radeon HD4890 Dziękuję, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 ja bym na twoim miejscu wstrzymal sie jeszcze troszeczke. po premierze nowej serii ati ceny starszej na pewno spadna. wiec po co przeplacac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Piszesz o grafice na dłuższy czas to powiedz jeszcze jaki masz zasilacz bo może się okazać że przy jakimś paszczaku będziesz ją miał od momentu zakupu do momentu włączenia zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Do 700 to masz GTX260/216sp i jeszcze Ci parę złociszy zostanie. Nie łudź się że z racji premiery AMD obniży ceny staroci-nawet jeśli tak,to i tak dystrybutorzy w Europie nie zjadą z cen. A swoją drogą ciekawe co będzie na kolejnej papierowej premierze? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabahaki Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) Piszesz o grafice na dłuższy czas to powiedz jeszcze jaki masz zasilacz bo może się okazać że przy jakimś paszczaku będziesz ją miał od momentu zakupu do momentu włączenia zasilania. OTO MÓJ ZASILACZ GTX260 dobre ? I jaką wersję ? Bo widzę że ty posiadasz Gainward'a i jakie masz odczucia :P ? Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Tabahaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek77 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nie więcej niż 700zł Myślę przyszłościowo, (komputer AM3, 2GB DDR3(narazie, za 2 miech'y 4GB) więc karta graficzna która będzie bardzo dobra na dłuższy czas. Myślałem o PowerColor Radeon HD4890 Dziękuję, pozdrawiam. Radeon HD 4870 mozesz wziąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 4890 bo jest jednak wydajniejszy od gtx 260 albo czekałbym do premiery nowych kart ATI :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja brałbym najtańszego GTX 260 C216 np. Galaxy za 599 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Do 700 to masz GTX260/216sp i jeszcze Ci parę złociszy zostanie. Nie łudź się że z racji premiery AMD obniży ceny staroci-nawet jeśli tak,to i tak dystrybutorzy w Europie nie zjadą z cen. A swoją drogą ciekawe co będzie na kolejnej papierowej premierze? :D Co do 260tkki to się zgodzę, idzie wyrwać za 599zł. Ale co do obniżki cen starszych kart to raczej pewne, kwestią jest tylko na ile będzie radykalna. Może to być 10% a może być i 30%. Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...