Skocz do zawartości
Tabahaki

Jaką Kartę Graf.

Rekomendowane odpowiedzi

Do 700 to masz GTX260/216sp i jeszcze Ci parę złociszy zostanie.

Nie łudź się że z racji premiery AMD obniży ceny staroci-nawet jeśli tak,to i tak dystrybutorzy w Europie nie zjadą z cen.

A swoją drogą ciekawe co będzie na kolejnej papierowej premierze? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszesz o grafice na dłuższy czas to powiedz jeszcze jaki masz zasilacz bo może się okazać że przy jakimś paszczaku będziesz ją miał od momentu zakupu do momentu włączenia zasilania.

OTO MÓJ ZASILACZ

GTX260 dobre ? I jaką wersję ? Bo widzę że ty posiadasz Gainward'a i jakie masz odczucia :P ?

Edytowane przez Tabahaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie więcej niż 700zł

Myślę przyszłościowo, (komputer AM3, 2GB DDR3(narazie, za 2 miech'y 4GB) więc karta graficzna która będzie bardzo dobra na dłuższy czas.

Myślałem o PowerColor Radeon HD4890

Dziękuję, pozdrawiam.

Radeon HD 4870 mozesz wziąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 700 to masz GTX260/216sp i jeszcze Ci parę złociszy zostanie.

Nie łudź się że z racji premiery AMD obniży ceny staroci-nawet jeśli tak,to i tak dystrybutorzy w Europie nie zjadą z cen.

A swoją drogą ciekawe co będzie na kolejnej papierowej premierze? :D

Co do 260tkki to się zgodzę, idzie wyrwać za 599zł. Ale co do obniżki cen starszych kart to raczej pewne, kwestią jest tylko na ile będzie radykalna. Może to być 10% a może być i 30%. Zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi