Skocz do zawartości
Mardok

Lista Cześci Do Wc

Rekomendowane odpowiedzi

Ogolnie chlodnica 140.3 ma wieksza powierzchnie niz 120.4. Ogolnie sam sie zastanawiam nad taka, tyle ze musial bym zrezygnowac z nagrywarki....

No dobra przekonałeś mnie, jak szaleć to szaleć ;) Wybrałem tak:

Link Thermochill PA140.3 Triple Radiator (15mm)

Link 3x SilentiumPC Zephyr 140 - 8,9 dBA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka troche OGROMNA :D

No faktycznie mała to ona nie jest ;)

Mardok jak słychać te wentyle 140mm? I czy chodzą u Ciebie na 12V czy je skręciłeś na mniej V ?

Tak jak czolo7 napisał wyżej nie słychać ich w ogóle 600rpm i 140mm to ja muszę ucho przyłożyć aby je usłyszeć ;) U mnie ich wydajność wystarcza z racji tego że mam tylko jeden blok w układzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że zdjęcie nie odzwierciedla w pełni problemu nakręciłem filmik niestety z komórki bo nic innego nie miałem pod ręką:

http://rapidshare.com/files/281851243/Wideo001.3gp.html

*jakość żenująca ale chyba coś widać...

A teraz pytanie: Można to badziewie "Feser One UV Black" troszkę rozcieńczyć dolewając demineralizowanej? Bo jak ledwo widać na tym mizernym filmiku w rezie prawdziwy sztorm i pompka łapie powietrze :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pokaż jak układzik wygląda wewnątrz budki :]

Hym AV jakiś znajomy. Wewnątrz powiadasz to nie bardzo co jest pokazywać jeden blok i dwa węże ;)

EDIT:

W końcu udało mi się odgrzebać aparat, a więc magiczne foto ;)

Dołączona grafika

Edytowane przez Mardok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twój awatarek też mi coś przypomina... a grafy zwodowanej nie ma?

Co do AV to teraz wyglądamy jak jeden koleś gadający do siebie ;) Natomiast co do grafy jak widać na powyższej fotografii nie jest zwodowana, zresztą po co wodować X1950Pro skoro to się stosunkowo w ogóle nie grzeje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi