ziom2123 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Otóż zamówiłem cooler OCZ Vandetta + pastę Zalman ZM-STG1 no i mam pytanie jak usunąć pastę termo-przewodzącą z procka i coolera? Czym? W jaki sposób? Proszę o rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Alkohol izopropylowy + papier toaletowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Papierem toaletowym, chustką, szmatką... masz sporo możliwości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom2123 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wyczyściłem ręcznikiem papierowym, potraktować czymś jeszcze? Np. wódką? Ile poczekać na wyschnięcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nie musisz. edit Wytarłeś? To się przestań przejmować, nie baw się w aptekarstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom2123 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nie musisz.Odczuję jakieś różnice w temperaturze? Jak zastosuję spirytus/ izopropyl to ile będę musiał odczekać do wyschnięcia, by spokojnie bez obaw wsadzić go w socket? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wieeeeele razy wymienialem paste i zawsze czyszcze wacikami (takie okragle do wycierania twarzy) bez zadnego alkoholu. Jesli wyczyscisz dobrze, to alkohol niepotrzebny, chyba ze pasta ciezko schodzi, to wtedy mozna przetrzec z alko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Można jeszcze zastosować zestaw: zmywacz do paznokci + patyczki do uszu, działa od lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) ja ostatnio uzylem adidas game spirit bo byl pod reka :D i koszulka starlem paste...:] (czytaj - dont worry po prostu zdejmij to cholerstwo i naloz nowa) Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom2123 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wielkie dzięki :) Tak zrobię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...