ulit Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zamierzam zaopatrzyć się w trochę lepszy ram, który nie będzie mnie ograniczał w podkręcaniu procesora. Czy Ocz, który znajduje się w tańszych zestawach w poradniku, nie będzie mnie zbytnio ograniczał (powiedzmy te 3.7 - 3.8ghz na Athlonie II x2)? Jeżeli będzie, to co powiedzmy do 20 zł więcej kupić? Mówię o 2gb. Może być z Esc albo bialskisklep.pl (ten 2gi mam w swoim mieście; do tego mają całkiem przyzwoite ceny oraz w miarę szeroki wybór). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Te OCZ w zupełności wystarczą. Jakiegoś super wysokiego FSB robił nie będziesz więc nie musisz się martwic że pamięci Cię zdławią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulit Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 OK, dzięki. ;) A ile bym wyrobił na nich max fsb? Dajmy na to 300 by przeszło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...