PIP33 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Mam pytanie ktory program mi polecicie Kaaze czy iMesha!! Nie wiem ktory jest lepszy?Moze znacie lepsze!!!? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Kazaa Litle 2.0.2 lub jeśli nie masz firewalli eMule, eDonkay, Overnet. Zresztą zobazcz parę postów niżej jest to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29666 , poszukaj bo o tym było wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 w sumie to to samo bo afaik to ta sama siec, obydwa maja wersje bez spyware, kazalite k++ afaik popularnijesza http://doa2.host.sk, ale jesli maja byc ciagniete wieksze rzeczy to radze emule , tylko najpierw poczytac o tym troche, skonfigurowac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ja uzywam kazaa, ale moze to kwestia przyzwyczajenia. Poza tym eDonkey jest tez b.dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 he pouzywaj sam i zobaczysz...w sumie to ta samam sieć..... a było na forum...opcja "SZUKAJ" na prawde nie boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Z tych dwuch kazaa lite :P Ale tak wogóle to eMule - mam firewalla ale to w użytkowaniu go mi wcale nie przeszkadza, 10GB zassałem od ostatniej reinstalki i narazie jest dobrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 kwestia przywyczajenia mnie bardziej do gustu przypadl imesh i tegoz wlasnie uzywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ja polece edonkeya nim ściagaj gierki itp a kazza mp3 i małe pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 nie ma jak direct conect ++ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 z tych dwóch polecam ci imesha, bo sam uzywam więc... :) i tak najlepszy imo jest dcpp (probowalem emule ale nie mam cierpliwosci bawic sie z tymi ustawieniami :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja mam 2 programy: Direct Connect ( http://dcplusplus.com ) Najlepszy prog do sciagania filmow i gier! Do muzyki beznadziejny. Jesli chcesz uzywac musisz miec duzy dysk. Kazaa Lite (KL++ version) ( http://www.kazaalite.tk ) Najlepsza do muzy: podaje ci bitrate (jakosc) dokladny rozmiar i baaaardzo duzo zrodel (nawet 1000 przy popularnych mp3). I nic sensownego poza muzyka nie sciagniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Kazaa (lite oczywiscie) smiga mi znacznie szybciej niż iMesh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Do muzyki uzywam Kazzy. Tylko malo polskiej - do polskich soulseek. Do gier, programow -tylko emule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...