Skocz do zawartości
kubil

Brother Dcp-375cw Czy Hp Photosmart C4500?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zastanawiam się nad kupnem urządzenia wielofunkcyjnego i rozważam dwie możliwości. Cena jest podobna, Brother o wiele bardziej ekonomiczny, ale wiem (częściowo z autopsji), że często ma tendencje do "pożerania" tuszy i trwałych uszkodzeń... O HP nic nie wiem, więc się pytam Was o zdanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz racje w Brother pada albo skaner lub pampers full i komunikat F4 error lub unable to print lub unable scan ( ostatnio próbowałem ozywic 215C ...nic z tego skaner jak nie działa tak nie działa ) cos z sterownikiem silnika się stało..

PSC... tutaj mało awarii ale niestety zamienniki kolorowe niet ( PSC4480 nie łyknie zamiennika kolorowego czarny tak) a widze za 4500 jest oparta oto samo wiec lipa... ale miałem ostanio przypadek uszkodzenia transkodera liniowego.. karetka jak głupia waliła o bok drukarki...poszło na serwis po 6 miechach..

No i rok gwarancji hp daje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jak na razie hp...

Widzę, że jesteś naprawdę aktywny w temacie drukarkowo-skanerowym. To może powiesz mi jeszcze czy warto dopłacić 100zł i zdecydowac się na to cudo:

http://www.canon.pl/For_Home/Product_Finde...MP620/index.asp

Czytałem opinie na zagranicznych serwisach i dostawał bardzo wysokie noty, a w jednym notowaniu był na 1 miejscu a wspomniane hp na 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi