kubil Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam, zastanawiam się nad kupnem urządzenia wielofunkcyjnego i rozważam dwie możliwości. Cena jest podobna, Brother o wiele bardziej ekonomiczny, ale wiem (częściowo z autopsji), że często ma tendencje do "pożerania" tuszy i trwałych uszkodzeń... O HP nic nie wiem, więc się pytam Was o zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Masz racje w Brother pada albo skaner lub pampers full i komunikat F4 error lub unable to print lub unable scan ( ostatnio próbowałem ozywic 215C ...nic z tego skaner jak nie działa tak nie działa ) cos z sterownikiem silnika się stało.. PSC... tutaj mało awarii ale niestety zamienniki kolorowe niet ( PSC4480 nie łyknie zamiennika kolorowego czarny tak) a widze za 4500 jest oparta oto samo wiec lipa... ale miałem ostanio przypadek uszkodzenia transkodera liniowego.. karetka jak głupia waliła o bok drukarki...poszło na serwis po 6 miechach.. No i rok gwarancji hp daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubil Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Czyli jak na razie hp... Widzę, że jesteś naprawdę aktywny w temacie drukarkowo-skanerowym. To może powiesz mi jeszcze czy warto dopłacić 100zł i zdecydowac się na to cudo: http://www.canon.pl/For_Home/Product_Finde...MP620/index.asp Czytałem opinie na zagranicznych serwisach i dostawał bardzo wysokie noty, a w jednym notowaniu był na 1 miejscu a wspomniane hp na 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...