Torwald Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Tak sie zastanawiam... Mam teraz Durnia 1,2 na Sloteku SL-75DRV5 + 256DDR + Sapphire Radeon 9100 64MB Oplaca mi sie zmieniac procka na Atlona 1700+ ? Czy da sie odczuc wzrost wydajnosci ? Czy moze lepiej na cos innego kase wydac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 jesli tylko pojdzie na 12.5*166 to bierz i sie niezastanawiaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 BRAĆ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Z tym ze nie mam jak sprawdzic czy XP 1700+ pojdzie na tym Solteku. Niby jest mozliwosc ustawienia FSB na 166 ale slyszalem ze sa pozniej z tym problemy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 sam nie wiem,jak masz pieniadze to bierz ale z drugiej strony jak to co masz ci wystarcza to czekaj,z procesorem na czasie sie nie straci,bo jak uznasz np.za pol roku ze to co masz jest juz za slabe ,to wtedy zmienisz,kto wie moze Barton 2500+ bedzie wtedy za 300pln??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 TAK!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Brać i najlepiej z dobrej seri !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Wymieniaj...sam chce to niedlugo zrobic...tylko ja mam d1300 :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Tak sie zastanawiam... Mam teraz Durnia 1,2 na Sloteku SL-75DRV5 + 256DDR + Sapphire Radeon 9100 64MB Oplaca mi sie zmieniac procka na Atlona 1700+ ? Czy da sie odczuc wzrost wydajnosci ? Czy moze lepiej na cos innego kase wydac ? Jasne, że tak! Durnia podkręcisz do 1300 (więcej raczej nie wyciśniesz) a Antka to nawet na 2600+ będziesz mógł ustawić! :) (jak by nie liczyć ok. 2x szybciej - pi razy dzwi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 nie zastanawiaj sie !! Bierz !! Jeszcze jak bys trafil dobra serie :P (o tym juz poszukaj w archiwum) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 sam do niedawna mialem d1200 zamienilem i .... :D to byla dobra decyzja wydajnosc na mojej grafie 20% wyzsza (wynik 3dmarka) u Ciebie powinno byc lepiej (moim zdaniem ten duron jest u ciebie waskim gardlem) o wydajnosci samego proca nie bede mowil :) bo nie ma o czym - to przeciez inna klasa tylko serie sobie dobierz to sie bedzie ladnie krecil :) (u mnie max to raczej 1850 Mhz -stabilnie /chyba -jestem w trakcie testow/ - ale i tak jestem zdziwiony, moja plyta nie nalezy do najnowszych :wink: a i chlodzenie w sumie gowniane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 nie zastanawiaj sie tylko bierz!!!! Lepiej kasy nie wydasz a pozatym procek powinien pojsc na solteku choc slyszalem ze sa problemy!!!Ale jak zlapiesz dobrego procka to poszczasz na 2600+ wiec najwyzej narazie wymienisz sobie swoja polyte na jakas uzywke na ktorej pojdzie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Chyba już przegłosowane, BIERZZZZZZZ ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 o jezu jaka zamiana jak by mi sie trafiła taka propozycja to jezu chryste koniecznie bierz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli masz moze mozliwosc wziac i sprawdzic np. czyci pujdzie na solteku niewiem czy on tez obsługuje athlony??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Brać zmieniać ... MIałem D1200 i chodził na 1500 ;) Zmieniłem na XP1700+ i teraz bryka na 2002MHz i jest chłodniejszy ... Ma jeszcze rezerwy ... Co do wzrostu wydajności - kompresja zauważalnie szybciej :) Prime szybciej ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 bierz tego athlona na twojej plycie glownej powienien chulac przynajmniej na 2400XP+ i przyrost bedzie przyzwoity :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 różnica będzie kolosalna, co najmniej razy dwa :!: przecież antek pójdzie jako 2400+ bez problemu a dodając do tego więcej kaszy L2 i nowszy wymiar technologiczny wychodzi że się bardzo opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Bierz Athlona!!! Tylko pamiętaj żeby <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 0.13 i jakąś dobrą serię ze steppingu B0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 hmm ja zmienilem A1600+ na A1700+ i nie zaluje 8) kosztowalo mnie to 80zl i 5 dni bez kompa :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...