Amfidiusz Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Panowie, tym razem potrzebuję pomocy przy wstawieniu banera na stronę. Prowadzę forum na licencji IPB. Ostatnio otrzymałem propozycję umieszczenia na moich łamach rozwijanego banera flash. Miałby on być wyświetlany na wysokość 100px, a po najechaniu na niego myszką baner by się rozwinął i przykrył to, co się pod nim znajduje. Miałoby to wyglądać mniej więcej tak: Niestety, nie wiem jak go umieścić w headerze. Przy ustawieniu 400px wysokości pokazuje on pod banerem puste pole, na którym będzie widoczny baner po rozwinięciu się: Natomiast po ustawieniu 100px wysokości, szerokość zmniejsza się do około 150px (z 750), a baner przed rozwinięciem ma dokładnie 25px wysokości. Nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Próbowałem już wszystkiego, co umiem. Gdzieś wyczytałem, że muszę to wstawić w divy, ustawić absolute position i wrzucić całość w skrypt Javy. Niestety, tego nie potrafię. Pomożecie mi poprawnie umieścić ten baner na stronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...