mpeg-4 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) Tak jak w temacie na początek wklejam Serebro - Дыши Edytowane 30 Października 2011 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ukraina też się liczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) Tak jak najbardziej :D W Rosji dosyć popularnym wokalistą jest Vitas, ale na mój gust śpiewa trochę za wysoko ;) Muzyka z filmu The Fifth Element : http://www.youtube.com/watch?v=r3yfFOq_CFQ...feature=related Edytowane 30 Października 2011 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wiem wiem, jestem ze wsi - ale ten kawalek jest genialny :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Vitas - jest świetny, polecam płytkę songs for my mother (czy jakoś tak), daje radę. Soundtrack z filmu Gruz 200 jest również bardzo dobry ;). Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Bardzo fajny utworek Би-2-Медленная Звезда Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Taka ciekawostka Rosyjska przeróbka z Alphaville - Forever Young :wink: Edytowane 30 Października 2011 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No to czas na porcję muzyki ode mnie , choć w innym stylu niż prezentowane wyżej utwory . Na początek dosyć patriotyczne ( dla Rosjan ) utwory : Hymn ZSRR Tamara Miansarowa - Pust wsyegda budyet solnce a teraz trochę ludowych nagrań w nowych aranżacjach Kalinka - wersja instrumentalna Na koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=Dp80HE_Ijw0 "Przypadek" znaleziony zeszłego roku. Edytowane 23 Października 2014 przez HEROINE 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...