Jodlasty Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 wiem ze można coś takiego załączyć chyba sie coś wpisuje w rejestrze wina moze mi ktos powiedziec jak załączyc ta zakładke zeby była dostępna w ustawieniach karty Mam Radeona 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 kurcze nikt nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ja u siebie zainstalowalem radlink i sie pojawila w ustawieniach karty mozliwosc O/C :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a duzo ten programik zajmuje? jak malo to wyslij mi na jodlasty1@wp.pl albo podaj jakiegos linka z gory wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 kurde nie moge znalezc na dysku :( a linka nie pamietam, ale wzialem go z forum wiec sie rozejzyj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Rage 3D Tweak i bedziesz mial zakladke overclockers. Poszukaj linku do programu na stronie glownej Tweak'a Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...