Halfi Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Witam, nie wiem ktory wentyl wybrac.. moze ktos z was ma taki.. proszę o uwagi dotyczace tych 2 wentyli .. i propozycje lepszych .. z grory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 7000 odpada - nie ma mocowania pod AXP - tylko A64 i P4 :( - sam bym kupił gdyby dało się go zamocować :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Dokładnie alman tylko pod A64 i P4 .. chyba że chodzi ci o któryś z tych procesorów to ja bym brał jednak Zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ja bym brał Zalmana i go zmodował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Thx za rade … bo bym się nieźle nadział ;/ Btw podajcie w/g waszego zdania best coolery pod athlona xp, ale chodzi mi o te z gornej polki bo potrzebuje dobrego chlodzenia … WC odpada bo komp często zminia swoje polozenie a z moim talentem po kilku miechach bym go zalal ta woda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...