xavier84 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 prosze o rade 1. dobry program do ściągania plików z neta 2. dobrego ftp 3. prosze o strone z której można ściągaćprogramy (duża baza progsów i często uaktualniana) Dzięki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 1. DAP 5.3, ewentualnie Getright 5 jesli lubisz duzo opcji 2. jaki ftp?? 3. www.download.net.pl www.pliki.net :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 1. GetRight www.getright.com 2. Serwer FTP: BulletProof FTP Server www.bpftpserver.com Klient FTP - wbudowany w Windows Commandera (na poczatek) 3. http://tucows.task.gda.pl www.filemirrors.com www.winsite.com www.webattack.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Chyba koledze chodziło o jakiś dobry serwer do ściągania plików (przynajmniej na tak mi się wydaje, i było by mi to na ręke) - ktoś zna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ja proponuje aligatora, jest da best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...