Skocz do zawartości
abezus

Nie Chce Sie Uruchomic 3d Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. A wiec dzis zakupilem nowy komputer... Wszyskto poskladane smiga chyba jak nalezy... ale chcialem sobie sprawdzic wszystko 3d markiem 2006 i co ? nie dziala... po wlaczeniu programiu pokazuje sie to okienko na srodku ekraniu i tyle... program nie odpowiada... No to instalacja 3 d marka 2005... TO samo zjawisko... Tak wiec 3d mark 2001 no i tu juz wszyskto poszlo... Ale co mnie zaciekawilo... 48 tys punktow... lekko nisko jak na nowy komp i to za niezla kase... Co do sterowinkow karty graficznej to mam karte od asusa i catalyst tez od asusa w sensie z ikonka asusa i logiem... Pierwsze moje podejrzneie to te sterowniki ale poki co nie chce niczego instalowac odisntalowywac. Wole napisac posta moze ktos bedzie znal konkretny powod. W tym momencie instaluje gta4 bo to podobno dobry tester dla nowych kompow. Nizej zamieszczam konfiguracje mojej maszyny...

Procesor: Phenom II 955

Plyta glowna Gigabyte MA77T-UD3P

Pamiec :2x2gb patriot

Grafika: Radeon 4850 Asus

Zasilacz chieftec 550W

Dysk 1tb samsung

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie podzialal ten ostatni patch... przeszedl 3dmark2006 oto wyniki:

3DMark Score 13102 3DMarks

SM 2.0 Score 4873

SM 3.0 Score 5761

CPU Score 4847

To dobrze, zle czy srednio jak an moja konfiguracje ? Bylbym wdzieczn yza odpowiedz. Pozdrawiam i dzieki z pomoca w uruchominiu tego ustrojstwa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi