abezus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam. A wiec dzis zakupilem nowy komputer... Wszyskto poskladane smiga chyba jak nalezy... ale chcialem sobie sprawdzic wszystko 3d markiem 2006 i co ? nie dziala... po wlaczeniu programiu pokazuje sie to okienko na srodku ekraniu i tyle... program nie odpowiada... No to instalacja 3 d marka 2005... TO samo zjawisko... Tak wiec 3d mark 2001 no i tu juz wszyskto poszlo... Ale co mnie zaciekawilo... 48 tys punktow... lekko nisko jak na nowy komp i to za niezla kase... Co do sterowinkow karty graficznej to mam karte od asusa i catalyst tez od asusa w sensie z ikonka asusa i logiem... Pierwsze moje podejrzneie to te sterowniki ale poki co nie chce niczego instalowac odisntalowywac. Wole napisac posta moze ktos bedzie znal konkretny powod. W tym momencie instaluje gta4 bo to podobno dobry tester dla nowych kompow. Nizej zamieszczam konfiguracje mojej maszyny... Procesor: Phenom II 955 Plyta glowna Gigabyte MA77T-UD3P Pamiec :2x2gb patriot Grafika: Radeon 4850 Asus Zasilacz chieftec 550W Dysk 1tb samsung Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 http://www.futuremark.com/download/3dmark06patch110/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abezus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 zaisntalowalem patcha... nic sie nie zmienilo, pojawia sie okno 3dmark2006 i wskaznik myszy zmienia sie w klepsydre i tyle... freeze. ctrl alt delete program nie odpowiada i trzbea go zamknac :/ jeszcze jakies pomysly :/?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Spróbuj uruchomić marka poleceniem C:\Program Files\Futuremark\3DMark06\3DMark06.exe -nosysteminfo Zasinstaluj http://www.futuremark.com/download/hotfix_feb08/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diggerx Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Mialem taki sam problem i rozwiazaniem bylo wlasnie dopisanie -nosysteminfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abezus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 A u mnie podzialal ten ostatni patch... przeszedl 3dmark2006 oto wyniki: 3DMark Score 13102 3DMarks SM 2.0 Score 4873 SM 3.0 Score 5761 CPU Score 4847 To dobrze, zle czy srednio jak an moja konfiguracje ? Bylbym wdzieczn yza odpowiedz. Pozdrawiam i dzieki z pomoca w uruchominiu tego ustrojstwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Wynik w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abezus Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ok dzieki wielkie wszystkim za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...