Skocz do zawartości
Zarowaaa

Mycha Za Około 100zł

Rekomendowane odpowiedzi

X718BF kuzyna póki co, trzyma się już 2 latka.

Aha, jeżeli pasuje Ci kształt Diamondbacka, to popatrz na to http://www.razerpro.com//index.php?option=...2&Itemid=45

To stary, dobry Diamonback Plasma z sensorem z IR-LED w innej obudowie :)

Wydaje mi się, że to powinno pociągnąć trochę - jak już wspomniałem DB Plasma to jedyny razer z który działał u mnie bez zastrzeżeń :)

P.S.: Warto się zastanowić, czemu do tej pory Razer do swojej "profesjonalnej" serii dla grafików nie wpakował ultra mega sensorów 3g .... ;]

mi pękł lewy przycisk na pół, ale skleiłem i mysz dalej chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi pękł lewy przycisk na pół, ale skleiłem i mysz dalej chodzi

Mi w 718BF też pękł lewy na pół i kupiłem 738 z przyciskami nie będącymi częścią obudowy ... a 718 został w pudełku na części zamienne do 738 x-P (kabelek a dokładnie jego wtyczka wewn. myszy powinna pasować ... ew. siędopasuje, pewnie sensor też identyczny, mikrostyki przycisków powinny być identyczne również).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A znacie jakieś modele w stylu mojego obecnego A4techa X-755FS? Chodzi mi przede wszystkim o dodatkowe konfigurowalne przyciski po bokach, by minimalnie były 3.

Obecnie pada mi rolka..

Wiem, że są modele z Oscarem X-755K/XL-755K, ale może pora zmienić na jakąś inną markę.. Już prawie wziąłbym Sidewindera X5, ale on ma tylko dwa przyciski z boku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi